Első vásárlásod alkalmával megajándékozunk egy 5%-os kuponnal! Kuponkód: WELCOME5
Termékek Menü

Ki van a CSIKOS mögött?

Kocsis Bálint

"Háromgyerekes apuka és férj, aki a Balaton parton él családjával. Mesterszakács – séf, food stylist, a CSIKOS márka tulajdonosa, újrakezdő és önfejlesztő, az emocionális gasztronómia megfogalmazója."

Hitvallásom

Hiszem, hogy kreatív íz költeményeimen keresztül még több ember fejezi ki egymásnak majd az érzéseit. Élményeket, a pillanatban megélt örömöket adok a tudásommal az embereknek, mely elgondolkodtat és inspirál.

Minden egyes ajándékba adott CSIKOS hozzájárul egy újabb mosoly megszületéséhez. 

A főzés, az illatok, ízek ugyanolyan "Szeretet nyelvek", mint egy őszinte bók, gyengéd érintés vagy egy közös kaland.

Hiszek a másképp gondolkodásban, és a folyamatosan jobbá válásban, ezért képzem magam, és ezt az üzenetet juttatom el egyedi ételeimmel és termékeimmel az arra nyitott emberek felé.

Hiszem, hogy az energia, szándék és figyelem visszaköszön a termékben, tevékenységben amit belefektetek. Az, hogy ételeket, menüsorokat vagy éppen egy kézzel faragott bútort adunk ki a kezünk közül, az csak egy aktuális körülmény, a szándék és az energia a lényeg.

Vissza tudom adni az embereknek az igényt, hogy újra akarjanak álmodni, célokat kitűzni, hogy lehet más az életük, ha tényleg akarják azt. Ez számomra nagyon felemelő érzés. Ha csak egy embernek tudok változtatni a gondolkodásán, akkor azáltal számos további személy élete válhat jobbá, boldogabbá….és ennél az eredménynél többet nem is kívánhatok az élettől.

Az a célom, hogy sikereim, eredményeim által gyermekeimnek egy olyan példát mutassak, amelyre gondolva életük bármely szakaszában ha felteszik azt a kérdést, hogy: -Mit tenne most apa? -akkor valóban a legjobb és leghelyesebb döntést hozhassák meg, mely boldoggá és még jobb emberré teszi őket.

 

További tevékenységek:

  • motivációs előadások és fejlesztések
  • gasztronómiai tanácsadás, étlapírás
  • food styling, ételfotózás, kiadványok készítése
  • céges főzőbemutatók, gasztro show
  • céges csapatépítő főzések, versenyek

További információkért látogass el Bálint honlapjára:

www.kocsisbalint.hu

www.kocsisbalint.blog.hu